30 Ağustos 2018 Perşembe

Einhell ccbc 4m mİkro İşlemcİlİ akıllı akü şarj cihazı

Mikro - işlemci kontrolü otomatik olarak çok kademeli şarj döngüsünü izler ve yönetir. Akıllı elektronik kontrol ünitesi bağlı olan akünün durumunu analiz ederek . CC - BC M otomatik olarak ve V olan araç akü voltajınızı anlar. Batterien von - 2Ah.


Eınhell Cc Bc 4m Mikro İşlemcili Akıllı Akü. Bende benzer sorunları yaşıyordum. Nden akü şarj cihazı sipariş ettim. EINHELL CC - BC 4M MİKRO İŞLEMCİLİ AKILLI AKÜ. Einhell CC - BC M çok kademeli şarj döngüsüne sahip mikro işlemci kontrollü tüm ve 12V aküler için uygun akıllı bir şarj cihazıdır.


Einhell Cc - Bc M Mikro İşlemci Kontrollü Akilli Akü Şarj Aleti. Madem öyle, bahsettiğim şekilde bir invertör cihazı artı aküyü şarj edecek. Mikro işlemci kontrollü akıllı şarj aleti.


Einhell CC - BC M çok kademeli şarj döngüsüne sahip mikro işlemci kontrollü tüm ve 12V aküler için uygun akıllı bir şarj cihazıdır. Einhell CC - BC M çok kademeli şarj döngüsüne sahip mikro işlemci kontrollü tüm ve 12V aküler için uygun akıllı bir şarj cihazıdır. Jel, AGM, bakımsız ve düşük bakım gerektiren asidik .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar