3 Ağustos 2020 Pazartesi

Yaş pastalar modülü

Bu modülle pastacılıkta önemli bir yere sahip olan yaş pasta çeşitlerini yapabilme. Bu programda, öğrencilere pastane mutfağı araç, gereç ve ekipmanlarını kullanarak, hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun bir şekilde yaş pasta yapma . Aşağıdakilerden hangisi baton pasta için doğru bir ifadedir? A) Rulo şeklinde katlanır.


B) Pandispanya dikdörtgen şeklinde kesilir.

C) Yuvarlak biçimdedir. MODÜLLER bölümüne geç - MODÜLLER. Unsubscribe from İBB TV? Hızlandırılmış eğitimler, taksitli ödeme . Araç ve gereçleri kullanarak süsleme uygulamaları yapmak. Krema-Sos ve Şuruplar modülü ile krema sos ve şurup hazırlamak,.


Gato, baton, rulo pasta için ön hazırlık,.

Kursu tamamlamadan ayrılanlar ile bütün modülleri başaramayanlara . Bu kapsamda eğitimin bu aşamasında besin ögeleri ve besin gruplarına dair farklı modülden eğitim göreceksiniz. Pasta Yapımı ve Sunumu Elemanı Pasta yapımında mutfak araç,gereç ve ekipmanlarını. Dilerseniz bu iki modülün içeriğine başlıklar. Yıl içinde paylaşılmış yaş pasta dolabı.


Kişiselleştirilmiş fikirler. PASTA YAPIM TEKNİKLERİ VE UYGULAMASI. Kursu ile pastacılık sektörü için yeni yetenekler yetiştirmeye başladı. Yaş pastalar hazırlamak.


Sertifika öğretim programı sürecinde bireylerin tamamladığı modüller , aldığı eğitimin . OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ (3-YAŞ). Uygulamaları modülleri ile pastalara çeşitli süslemeler yapmak. Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı.


Keçe Aksesuarları Yapımı. Makaron Yapımı ve Teknikleri. Eğitimde Oyun Etkinlikleri.

Banyo Takımları Dikimi. Fatih Sabri Pastanesi olarak düğün pastası konya, düğün pastası siparişi. Pasta Yapım Teknikleri-dersi modülleri içinden yukarıda belirtilen modülün öğrenci kazanımları açısından. YDK09 Yabancı Dil Kuralları, Yazılmayacak, 01.


Pişirilerek Yapılan Hamurlardan Ürünler Hazırlama, 33. Yağlı Hamurdan Ürünler Hazırlama, 60. Modülü Değerlendir. Soğuk -Sıcak İçecekler, Hazırlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar