22 Mart 2021 Pazartesi

Youtube kanal inceleme süresi 2020

Youtube kanal inceleme süresi 2020

tarafından devre dışı. Kontrol panelinize ulaştığınızda, para kazanma ekranına ulaşmak için kanal ve ardından para kazanma seçeneğine tıklayın. Forumlarda bir yılı aşkın süredir bekleyenleri de görüyoruz. Maalesef bunun için net bir şey söylemek çok zor.


Youtube kanal inceleme süresi 2020

Gelir, izlenme sayısına göre ama daha çok izlenme süresine göre değişkenlik gösteriyor. Bu kanal üzerinden videolarınızı yayınlayacaksınız. Abone ve izlenme süresi eşiklerine ulaştığınızda başvurunuz sıraya alınır. Sizlere kendimi tanıtıp onaylattığım para kazanma aktifleştirme, hesap inceleme onayı.


Süresini Arttırmak Kazancı Yükseltir! Bu inceleme faydalı mıydı? En son istatistiklerinizi kontrol edin, . Topluluk Kuralları ile uyumlu olup olmadığı doğrulanmak için incelemeye alınır. Tüm hakları saklıdır. Bu sistem ile kanal sahipleri Katıl butonunu belirledikleri ücretler ve kişiselleştirmeler ile açabilir ve izleyicilerinin direkt para ödemesi ile desteğini alabilir.


Yeni şartlar ışığında paniğe kapılan küçük kanallar için bu yeni karar ne anlama geliyor? Bildiğiniz üzere Logan Paul skandalından sonra . Paranormal Olaylar. Bir kanal , son ayda 4. Kanal üyelikleri video sitesine aslında geçen yıl gelmişti.


Son iki yılda, mobil cihazlar üzerinde bin yıldan fazla ürün inceleme videosu izlendi. Ayrıca Lucieslist adında bebek ürünleri inceleme sitesi ve Outdoorgearlab. rların çeşitli nedenlerle bunu.


Youtube kanal inceleme süresi 2020

Videolarda gösterilen gönüllü altyazılar ise izlenme süresinin sadece 0. Ancak aksiyon almak için daha fazla metriği incelemen gerekiyor…. TMMOB İSTANBUL İKK KANAL İSTANBUL KOMİSYONU VE BİLİM KURULU. VE İNŞAAT MÜHENDİSLERİNİN CAM TAVAN ALGISININ İNCELENMESİ ANKETİ. Popüler TV kanalları her an her yerde sizinle, saat.


Vodafone TV Kanal Listesi. Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde . Movie, Adobe Premiere, Windows Movie Maker gibi programları kısa sürede işinize yarayacak düzeyde öğrenebilirsiniz. Sınav süresi boyunca biyoloji adına öğrenmek istediğiniz bilgileri bulabileceğiniz bu. Mutlaka bu kanalı incelemenizi tavsiye ediyorum. POCO FPRO İnceleme – Yüksek . Herhangi bir videosu 3kez görüntüleme aldıktan sonra tarafından incelemeye alınır.


Youtube kanal inceleme süresi 2020

Prosedüre göre standart incelem süresi hafta. Atlanamayan Reklamların süresi Atlanabilir Reklamlardan daha azdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar